aluminium lichtstraten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Brakel

aluminium lichtstraten Brakel

aluminium lichtstraten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Brakel

Al 15 jaar bouwen wij een sterk imago uit als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium lichtstraten bij Brakel.

Meerzijdigheid en een grote inhoud zijn sterke punten van G&G Construct in Appelterre, bij Brakel. Niet toevallig hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Op deze manier zorgen wij voor aluminium lichtstraten die bij u passen.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts naar streven. G&G Construct is de nummer èèn inzake aluminium lichtstraten bij Brakel.

Die terecht sterke reputatie danken we vooral aan het gegeven dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten smaken.

De nummer één in aluminium lichtstraten bij Brakel en omstreken.

Bij het fabriceren van de aluminium lichtstraten zorgt de onderneming altijd voor een volledig afgewerkt geraamte, van klassieke of moderne insteek en houdt daarmee rekening met uw richtlijnen en het financiële plaatje. We blijven als firma steeds bezig, zowel op het vlak van techniek als design, op de hoogte te blijven van de allernieuwste bewerkingsmethodes en materialen die over gans de wereld op de markt zijn.

Onze ervaren medewerkers produceren met ongekende stielkennis de opdrachten in het atelier bij Brakel: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, te realiseren. De technische kennis van ons bedreven team geeft ons de kans om aluminium lichtstraten van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. Een ploeg van vakmensen staat in voor de installatie van de op maat gemaakte aluminium lichtstraten.

Altijd opnieuw schijnen onze afgewerkte producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. degelijkheid, gebruiksgemak en de correcte optie van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel steken.. Met respect voor ieders budget creëren wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium lichtstraten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium lichtstraten bij Brakel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium lichtstraten van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brakel. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren medewerkers met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle normen betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium lichtstraten is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium lichtstraten produceren

Ons team van zeer capabele personeelsleden staat in ons atelier bij Brakel stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium lichtstraten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen plaatsen. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Of u nu plannen heeft voor aluminium lichtstraten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Ons vakkundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.