aluminium lichtstraten Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Brussel

aluminium lichtstraten Brussel

aluminium lichtstraten Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Brussel

G&G Construct maakt intussen 15 jaar aluminium lichtstraten in de buurt van Brussel.

Wij maken voor iedere mogelijke aanvraag aluminium lichtstraten op maat van de klant. In de regio Brussel is G&G Construct de marktleider wat betreft aluminium lichtstraten. Bewijs daarvan zijn de talrijke referenties die G&G aanraden omwille van het veelzijdige werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Anders gezegd, aluminium lichtstraten op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze vakmannen waarborgen u de best passende aluminium lichtstraten voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar inzake aluminium lichtstraten in en rond Brussel.

Die smetteloze reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat ons cliënteel onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten appreciëren.

Uw expert in aluminium lichtstraten in de buurt van Brussel.

Wij genereren voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor plegen we op grondige wijze overleg met de klanten om zo nauwkeurig mogelijk aan de persoonlijke wensen te voldoen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. Onze onderneming blijft zich in de mate van het mogelijke bijspijkeren om op de hoogte te blijven van de meest recente tendenzen op het vlak van technieken ontwerpen en stijlen.Zowel qua technologie als op artwork volgen we de allernieuwste trends in onze sector op de voet.

De projecten construeren onze mensen in eigen de werkruimte, niet ver van van Brussel, met onderlegde geroutineerde stielmannen die paraat staan om de taken van enorm brede aard en grootte tot een goed einde te brengen. Onze vakkundige werkteams dragen zorg voor het installeren van de aluminium lichtstraten.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitstralen en dat door een correcte oordeelkundige mix van hoogwaardige materialen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is namelijk van prioritair belang en dat beseffen wij als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium lichtstraten van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Brussel. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle regels betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Wat ons de standaard voor aluminium lichtstraten bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium lichtstraten ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Brussel staat een ploeg van vakbekwame vakmensen klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium lichtstraten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Enkele aluminium lichtstraten, een garagedeur die hoogst nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de beste keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n grote beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.