aluminium lichtstraten Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Denderleeuw

aluminium lichtstraten Denderleeuw

aluminium lichtstraten Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Denderleeuw

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium lichtstraten bij Denderleeuw.

Veelzijdigheid en een grote inhoud vormen grote troeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Niet zomaar hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium lichtstraten voor in iedere situatie.

Onze specialisten geven u de meest geschikte aluminium lichtstraten in de omgeving. In Denderleeuw en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Vooral onze flexibele manier van werken en het gegeven dat we geweldige kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door tevreden klanten.

Uw leverancier voor aluminium lichtstraten in de omgeving van Denderleeuw.

Ons bedrijf viseert bij het realiseren van de aluminium lichtstraten een geperfectioneerd ontwerp waarin zoveel mogelijk voldaan wordt aan uw verlangens rekening houdend met het budget. We zijn als onderneming niet aflatend bezig, zowel technisch als qua artistiek karakter, volledig mee te zijn van de innovatiefste technieken en materialen die wereldwijd verkrijgbaar zijn.

De opdrachten construeren onze stielmannen in het de werkruimte, nabij van Denderleeuw, met competente bedreven werknemers die klaar zijn om de opdrachten van de meest brede aard en omvang af te maken. De installatie van de aluminium lichtstraten wordt tot een goed einde gebracht door onze professionele teams.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten stralen stijl, kwaliteit en sfeer.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de correcte keuze van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij in ons product een ziel stoppen.. Met eerbied voor iedereens prijsplafond ontwikkelen onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium lichtstraten in de buurt van Denderleeuw proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Gespecialiseerde mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium lichtstraten.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium lichtstraten is in Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium lichtstraten maken

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een team van bedreven stielmannen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium lichtstraten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te plaatsen op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten zeer correct te berekenen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Enkele aluminium lichtstraten, een garage-ingang die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze experts.

Dit soort voorname beslissingen neemt u best met het nodige overleg.