aluminium lichtstraten Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Dilbeek

aluminium lichtstraten Dilbeek

aluminium lichtstraten Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Dilbeek

G&G Construct vervaardigt intussen 15 jaar aluminium lichtstraten in de omgeving van Dilbeek.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn de paradepaardjes van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Dilbeek. Niet zomaar hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Dankzij ons supergrote assortiment levert G&G Construct aluminium lichtstraten op maat voor u.

Onze specialisten waarborgen u de meest geschikte aluminium lichtstraten rekening houdend met de omgeving. In Dilbeek en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Vooral onze flexibele wijze van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit aanbieden voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door immer tevreden klanten.

Uw expert in aluminium lichtstraten in de buurt van Dilbeek.

De eerste bekommerdheid als het aankomt op het tot stand brengen van de aluminium lichtstraten is het ontvouwen van een design op maat. Wat dat betreft plegen onze mensen op grondige wijze overleg met de klanten om zo volledig als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke vragen te voldoen en mooi binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze firma blijft zich steeds weer bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest recente trends wat betreft stijlen, technieken.Zowel op technisch als op het vlak van design volgen onze medewerkers de meest recente ontwikkelingen in onze sector van nabij.

De projecten produceren onze stielmannen in eigen atelier, in de buurt van Dilbeek, met competente geroutineerde werknemers die paraat zijn om de karweien van zeer gevarieerde soort en omvang af te werken. De installatie van de aluminium lichtstraten wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren ploegen.

Onze alles omvattende projecten bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. Met dank aan de ideale mix van gebruiksgemak, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen elke budgetklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium lichtstraten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Dilbeek. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks inspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium lichtstraten.

Waarom G&G Construct de nummer één in aluminium lichtstraten is in Dilbeek en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium lichtstraten vervaardigen

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een ploeg van geoefende experts paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te installeren op een even professionele methode als het werd geproduceerd. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Enkele aluminium lichtstraten, een garagepoort die dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium lichtstraten. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.