aluminium lichtstraten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Erpe-Mere

aluminium lichtstraten Erpe-Mere

aluminium lichtstraten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium lichtstraten vervaardigt bij Erpe-Mere.

G&G Construct biedt een heel uitgebreid aanbod van aluminium lichtstraten op maat.. G&G Construct, gelegen in Apelterre nabij Erpe-Mere heeft in de regio een zeer degelijke reputatie verworven. Getuige zijn de talrijke referenties die onze onderneming aanraden vanwege de de straffe kwaliteit voor een lage prijs. Anders gezegd, aluminium lichtstraten op maat is waar wij voor staan.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het aankomt op aluminium lichtstraten in en rond Erpe-Mere.

Die smetteloze reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat ons cliënteel de performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten smaken.

De allerbeste in aluminium lichtstraten in Erpe-Mere en omstreken.

G&G Construct beijvert bij het fabriceren van de aluminium lichtstraten een topdesign waarbinnen in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan uw verlangens binnen het budget. We blijven als onderneming steeds bezig, zowel qua techniek als vormgeving, helemaal bij te blijven van de recentste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd beschikbaar zijn.

Onze onderlegde stielmannen realiseren met ongekende vakmanschap de projecten in het atelier vlakbij Erpe-Mere: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe uiteenlopend ook, te realiseren. Onze vakbekwame vakmensen weten raad met alle ondernemingen van iedere omvang en iedere soort. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Ontegensprekelijk ademen onze afgewerkte producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Door middel van de ideale mix van duurzaamheid, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium lichtstraten af. Na de installatie van de aluminium lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium lichtstraten in de buurt van Erpe-Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Vakbekwame mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium lichtstraten is in Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium lichtstraten produceren

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een team van vakkundige werknemers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Erpe-Mere

Of u nu plannen heeft voor aluminium lichtstraten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium lichtstraten. Ons deskundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.