Aluminium lichtstraten Geraardsbergen

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium lichtstraten ontwikkelt in Geraardsbergen.

De meest duidelijke uitleg om G&G Construct te omschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naar streven. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verdiend.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten smaken.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Bij het produceren van de aluminium lichtstraten zorgt de onderneming immer voor een volledig afgewerkt geraamte, van klassieke of moderne insteek en houdt daarbij rekening met uw aanwijzingen en de budgettaire mogelijkheden. We zijn als innoverend bedrijf niet aflatend bezig, zowel op het vlak van techniek als qua artistiek karakter, helemaal bij te zijn van de allernieuwste werkwijzen en materialen die op dit moment te gebruiken zijn.

Onze bekwame werklieden produceren met ongekende vakkundigheid de opdrachten in ons eigen atelier in Geraardsbergen: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te maken. Onze vakkundige mensen weten raad met alle opdrachten van elke grootte en iedere soort. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

klasse, stijl en sfeer. Het selecterenvan de meest geschikte hoogwaardige materialen is een stiel die wij als geen ander beheersen. In iedere prijsklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist in Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!