aluminium lichtstraten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Geraardsbergen

aluminium lichtstraten Geraardsbergen

aluminium lichtstraten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium lichtstraten produceert bij Geraardsbergen.

G&G Construct bezit een uitgebreid aanbod van aluminium lichtstraten op maat.. In de omtrek van Geraardsbergen is G&G Construct de onbetwiste referentie inzake aluminium lichtstraten. Getuige zijn onze talrijke referenties die G&G Construct kunnen aanbevelen vanwege de de degelijke kwaliteit voor goedkoop tarief. Beknopt geformuleerd, aluminium lichtstraten op maat is waar wij voor staan.

Onze experts beloven u de meest geschikte aluminium lichtstraten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het aankomt op aluminium lichtstraten in en rond Geraardsbergen.

Vooral de coulante wijze van werken en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door immer tevreden klanten.

De absolute leider voor aluminium lichtstraten in en rond Geraardsbergen.

Bij het fabriceren van de aluminium lichtstraten zorgt ons bedrijf altijd voor een onbetamelijk schaalmodel, van modern tot klassiek en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en het beschikbare budget. We zijn als innoverend bedrijf altijd bezig, zowel technisch als qua artistiek karakter, helemaal bij te zijn van de recentste werkwijzen en materialen die in onze sector op de markt komen.

In ons eigen atelier, in de buurt van Geraardsbergen realiseert onze ploeg van zeer geoefende stielmannen de projecten, groot of klein, van heel diverse soort. Onze capabele werkteams zorgen voor de plaatsing van de aluminium lichtstraten.

Altijd opnieuw ademen onze projecten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Door gebruik van de juiste mix van gebruiksgemak, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens budget creëren wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium lichtstraten in de buurt van Geraardsbergen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben genoten over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium lichtstraten.

Wat ons de standaard voor aluminium lichtstraten bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium lichtstraten maken

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een team van bedreven werknemers paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium lichtstraten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om zeer vlug de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Enkele aluminium lichtstraten, een garagedeur die binnenkort aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium lichtstraten. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.