Aluminium lichtstraten Gooik

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium lichtstraten in Gooik.

Wij vervaardigen voor elke specifieke situatie aluminium lichtstraten op maat van de klant. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre in Gooik heeft in de streek een zeer degelijke reputatie verdiend. Bewijs daarvan zijn de ontzettend talrijke referenties die ons prijzen vanwege de de onbetwiste kwaliteit voor een performante prijs. Streven naar perfecte aluminium lichtstraten op maat is ons grote streven.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen samen met u willen bereiken. In Gooik en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten te waarderen.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

De primaire stap bij het fabriceren van de aluminium lichtstraten is het ontwikkelen van een raamwerk op maat. Dat betekent dat onze mensen goed praten met de cliënt en daarbij zijn verlangens en budgettaire wensen respecteren. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om mee te zijn met de nieuwste toepasbare technieken en materialen en die ook te benutten.Zowel qua technologische zaken als op artwork volgen onze medewerkers de meest recente trends in de sector van nabij.

Onze getrainde lieden produceren met zeer grote vaardigheid de projecten in het atelier in Gooik: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te krijgen. Onze vakkundige medewerkers weten raad met allerlei opdrachten van elke omvang en iedere soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

degelijkheid, kwaliteit en stijl. Het selecterenvan de meest geschikte kwalitatieve onderdelen is een stiel die wij tot in de puntjes beheersen. In iedere budgetklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium lichtstraten in Gooik.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist in Gooik? Contacteer ons vrijblijvend!