aluminium lichtstraten Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Haaltert

aluminium lichtstraten Haaltert

aluminium lichtstraten Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Haaltert

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van aluminium lichtstraten bij Haaltert.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een ongelofelijk grote keuze aan duurzame profielen en materialen kan aanbieden.

Onze experts beloven u de meest geschikte aluminium lichtstraten rekening houdend met de omgeving. In Haaltert en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat onze klanten onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

De beste in aluminium lichtstraten in Haaltert en omstreken.

Bij het produceren van de aluminium lichtstraten zorgt G&G Construct iedere keer voor een perfect design, van klassieke of moderne insteek en houdt tegelijkertijd rekening met uw aanwijzingen en het financiële plaatje. We blijven als firma zo veel mogelijk bezig, zowel technisch als vormgeving, volledig mee te zijn van de innovatiefste technieken en materialen die op dit moment beschikbaar komen.

Onze bekwame medewerkers realiseren met grote vakkundigheid de opdrachten in ons eigen atelier vlakbij Haaltert: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe uiteenlopend ook, tot een goed einde te brengen. De technologische kennis van ons bedreven team biedt ons de mogelijkheid om aluminium lichtstraten van grote kwaliteit te prepareren. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze producten hebben één ding gemeen: dankzij de sterke kwaliteit ademen ze sfeer, klasse en sfeer uit. Het selecterenvan de juiste hoogwaardige materialen is een kunst die wij zeer goed weten toe te passen. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium lichtstraten van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium lichtstraten.

Wat ons de topreferentie voor aluminium lichtstraten bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium lichtstraten maken

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een team van geoefende stielmannen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Enkele aluminium lichtstraten, een garage-ingang die hoogst nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Haaltert kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke ingrijpende keuze uzelf grondig laat informeren.