Aluminium lichtstraten Haaltert

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium lichtstraten ontwikkelt in Haaltert.

G&G Construct beheert een zeer ruim aanbod van aluminium lichtstraten op maat.. In Haaltert is G&G Construct de maatstaf inzake aluminium lichtstraten. Overtuigend bewijs daarvan zijn de zeer talrijke referenties die G&G aanraden voor het zeer volledige werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor aluminium lichtstraten op maat is ons grote streven.

Onze vakmensen garanderen u de meest geschikte aluminium lichtstraten voor de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler inzake aluminium lichtstraten in Haaltert.

Vooral onze vlotte manier van werken en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze firma beoogt bij het produceren van de aluminium lichtstraten een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen zoals het hoort rekening gehouden wordt met alle eisen binnen het budget. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om in het voorste peleton te zitten van de spiksplinternieuwe technieken en ontwikkelingen op artistiek en technisch vlak.

In het eigen atelier, in Haaltert realiseert een team van uiterst geschikte vakmannen de ondernemingen, beperkt of uitgebreid, van de meest gevarieerde aard. de capabele ploegen zorgen voor het installeren van de aluminium lichtstraten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige combinatie van kwalitatieve bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. De selectievan de meest geschikte kwalitatieve onderdelen is een kunst die wij extreem goed beheersen. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist in Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!