aluminium lichtstraten Halle - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Halle

aluminium lichtstraten Halle

aluminium lichtstraten Halle - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Halle

Reeds 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als bedrijf in aluminium lichtstraten bij Halle.

De meest duidelijke wijze om G&G Construct uit te leggen is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Onze specialisten waarborgen u de meest geschikte aluminium lichtstraten in de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar als het aankomt op aluminium lichtstraten in en rond Halle.

Die goede reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten smaken.

De beste in aluminium lichtstraten in Halle en omstreken.

De voornaamste zaak inzake het fabriceren van de aluminium lichtstraten is het ontvouwen van een ontwerp op maat. Daarvoor plegen onze stielmannen op grondige wijze samenspraak met de cliënten om zo vlot mogelijk aan de persoonlijke eisen te voldoen en mooi binnen de afgesproken prijs te blijven. G&G Construct blijft zich steeds weer bijspijkeren om ingelicht te blijven van de modernste trends over ontwerpen, technieken en stijlen.De modernste technieken en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

Een capabele werkploeg bestaande uit handige vakmensen verzorgt in onze werkplaats in de buurt van Halle de projecten. Onze bedreven mensen weten raad met allerlei ondernemingen van iedere schaal en iedere soort. Een team van professionals staat in voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium lichtstraten.

Al onze producten hebben een ding gemeen: omwille van de hoogwaardige kwaliteit ademen ze klasse stijl en sfeer uit. Het kiezenvan de gepaste hoogwaardige bouwonderdelen is een ambacht die wij extreem goed onder de knie hebben. In elke budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium lichtstraten in de buurt van Halle.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium lichtstraten is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium lichtstraten gemaakt

In ons atelier niet ver van Halle staat een team van vakbekwame medewerkers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium lichtstraten worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen inplaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten zeer correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Halle

Of u nu plannen heeft voor aluminium lichtstraten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedoorgang die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met gepast advies van onze specialisten.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.