aluminium lichtstraten Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Herzele

aluminium lichtstraten Herzele

aluminium lichtstraten Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Herzele

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium lichtstraten in de buurt van Herzele.

Veelzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Herzele. Niet zomaar hebben wij veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. G&G Construct biedt een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Dankzij ons ongelofelijk grote assortiment biedt G&G Construct aluminium lichtstraten op maat voor u.

Onze vakmensen garanderen u de juiste aluminium lichtstraten in de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over aluminium lichtstraten in en rond Herzele.

Voornamelijk onze vlotte wijze van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door tevreden cliënteel.

De allerbeste in aluminium lichtstraten in Herzele en omgeving.

G&G Construct viseert bij het maken van de aluminium lichtstraten een topdesign waarin in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan uw verlangens rekening houdend met het budget. We blijven als onderneming zo veel mogelijk bezig, zowel technisch als design, helemaal bij te zijn van de innovatiefste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd beschikbaar zijn.

In het eigen atelier, nabij van Herzele maakt een werkploeg van enorm geschikte vakmannen de projecten, groot of klein, van enorm diverse aard. De plaatsing van de aluminium lichtstraten wordt gedaan door onze bekwame ploegen.

Steevast schijnen onze projecten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. Door gebruik van de ideale combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens budget geven wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium lichtstraten in de buurt van Herzele proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium lichtstraten.

Waarom G&G Construct de nummer één in aluminium lichtstraten is in Herzele en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium lichtstraten produceren

Onze ploeg van zeer kundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Herzele klaar om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen inplaatsen. Onze producten worden via unieke software berekend. De databanken worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Enkele aluminium lichtstraten, een garage-ingang die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Herzele, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium lichtstraten. Ons deskundig advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de beste keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.