aluminium lichtstraten Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Mere

aluminium lichtstraten Mere

aluminium lichtstraten Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Mere

Al 15 jaar bouwen wij een sterk imago uit als bedrijf in aluminium lichtstraten bij Mere.

De meest nauwkeurige wijze om G&G Construct te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de best passende aluminium lichtstraten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar inzake aluminium lichtstraten bij Mere.

Vooral de flexibele wijze van aanpak en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit leveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door onze klanten.

De absolute nummer één voor aluminium lichtstraten bij Mere.

Onze belangrijkste zaak als het aankomt op het tot stand brengen van de aluminium lichtstraten is het uiteenzetten van een ontwerp op maat. Voor die zaken houden onze stielmannen uitgebreid overleg met de cliënten om zo nauwgezet als kan aan de persoonlijke verzuchtingen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Ons bedrijf blijft zich zo veel mogelijk bijspijkeren om op de hoogte te blijven van de recentste tendenzen wat betreft ontwerpen, technieken en stijlen.De nieuwste methodes en trends in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In het eigen atelier, bij Mere maakt een werkploeg van enorm vaardige stielmannen de projecten, groot of klein, van zeer uiteenlopende aard. Onze geoefende teams dragen zorg voor het installeren van de aluminium lichtstraten.

Ontegensprekelijk stralen onze afgewerkte producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. Door gebruik van de juiste samenstelling van degelijkheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium lichtstraten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium lichtstraten bij Mere.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de nodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in aluminium lichtstraten is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium lichtstraten gemaakt

In ons atelier bij Mere staat een team van bedreven experts klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om heel snel de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen plaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Enkele aluminium lichtstraten, een garagepoort die zeer dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium lichtstraten. Ons vakkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.