Aluminium lichtstraten Ninove

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van aluminium lichtstraten in Ninove.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een ongelofelijk grote keuze aan duurzame profielen en materialen kan aanbieden.

Onze experts beloven u de juiste aluminium lichtstraten in de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler als het gaat over aluminium lichtstraten in Ninove.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze firma beoogt in het fabriceren van de aluminium lichtstraten een topdesign waarin vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met uw verwachtingen rekening houdend met het budget. We zijn als innoverend bedrijf niet aflatend bezig, zowel op het vlak van techniek als artistiek, goed geïnformeerd te zijn van de innoverendste bewerkingsmethodes en materialen die op dit moment beschikbaar zijn.

In ons eigen atelier, in Ninove vervaardigt een ploeg van uiterst knappe vakmensen de ondernemingen, beperkt of uitgebreid, van uiterst gevarieerde soort. De plaatsing van de aluminium lichtstraten wordt gedaan door onze ervaren ploegen.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten sfeer, stijl en kwaliteit.. Met dank aan de meest geschikte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium lichtstraten in Ninove.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist in Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!