aluminium lichtstraten Ninove - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Ninove

aluminium lichtstraten Ninove

aluminium lichtstraten Ninove - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Ninove

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als bedrijf in aluminium lichtstraten bij Ninove.

Veelzijdigheid en een grote inhoud zijn kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Ninove. De zeer talrijke referenties zijn een bewijs van onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Op deze manier zorgen wij voor aluminium lichtstraten op ieders maat.

Onze ervaren vakmensen geven u de meest geschikte aluminium lichtstraten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler als het gaat over aluminium lichtstraten in en rond Ninove.

Vooral de coulante wijze van werken en het gegeven dat we ijzersterke kwaliteit bieden voor ieder budget, worden naar waarde geschat door tevreden klanten.

De absolute nummer één voor aluminium lichtstraten in en rond Ninove.

Onze experts construeren voor u een geschikt ontwerp dat perfect past. Dat wil zeggen dat we op goede wijze communiceren met het cliënteel en logischerwijze &natuurlijk zijn wensen en budget naleven. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om mee te zijn betreffende de meest geavanceerde toepasbare technische hoogstandjes en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op het vlak van design volgen onze vakmannen de allerlaatste tendenzen in onze sector van nabij.

Onze onderlegde lieden maken met ongekende vakkundigheid de projecten in ons eigen atelier vlakbij Ninove: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. Onze doorknede medewerkers weten raad met alle soorten opdrachten van elke omvang en iedere soort. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium lichtstraten.

Onze alles omvattende projecten stralen sfeer.. Door gebruik van de ideale samenstelling van gebruiksgemak, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders budget creëren wij bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium lichtstraten in de buurt van Ninove.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere zaken te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle regels wat betreft gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de referentie in aluminium lichtstraten is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium lichtstraten vervaardigen

Ons team van zeer geoefende medewerkers staat in ons atelier niet ver van Ninove klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De databanken worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ninove in Apelterre

Enkele aluminium lichtstraten, een garagepoort die zo nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium lichtstraten. Ons deskundig advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.