aluminium lichtstraten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium lichtstraten Oost-Vlaanderen

aluminium lichtstraten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Oost-Vlaanderen

Reeds 15 jaar bouwen wij een smetteloosimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium lichtstraten in Oost-Vlaanderen.

De beste manier om G&G Construct te beschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op aluminium lichtstraten in Oost-Vlaanderen.

Die betrouwbare reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De allerbeste in aluminium lichtstraten in Oost-Vlaanderen en omgeving.

Onze onderneming beijvert in het produceren van de aluminium lichtstraten een topontwerp waarbinnen zoveel mogelijk voldaan wordt aan uw eisen en het financiële plaatje. We zijn als firma altijd bezig, zowel op het vlak van techniek als design, goed geïnformeerd te blijven van de nieuwste werkwijzen en materialen die op dit moment te gebruiken zijn.

Een geoefende ploeg bestaande uit deskundige vakmannen verzorgt in onze werkruimte in Oost-Vlaanderen de projecten. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om aluminium lichtstraten van hoge kwaliteit te prepareren. Een professionele ploeg staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium lichtstraten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat dankzij een gewiekste oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. De keuzevan de juiste kwalitatieve bouwonderdelen is een kunst die wij als geen ander weten toe te passen. In elke prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium lichtstraten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere zaken te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakkundige medewerkers met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen wat betreft milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in aluminium lichtstraten is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium lichtstraten maken

Onze ploeg van zeer ervaren werknemers staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen stand by om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium lichtstraten worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen plaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Enkele aluminium lichtstraten, een garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen kiezen uit ons heel ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium lichtstraten. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met vakkundig advies van onze experts.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.