aluminium lichtstraten Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Roosdaal

aluminium lichtstraten Roosdaal

aluminium lichtstraten Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste aluminium lichtstraten niet ver van Roosdaal

Wij zijn reeds 15 jaar actief als fabrikant van aluminium lichtstraten bij Roosdaal.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ongelofelijk grote waaier aan duurzame profielen en materialen geeft.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten naar streven. bij Roosdaal en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Vooral onze flexibele wijze van werken en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden geprezen door tevreden cliënteel.

De allerbeste in aluminium lichtstraten bij Roosdaal en omgeving.

Onze ervaren experts vervaardigen voor de klant een passend ontwerp op maat. Wat dat betreft plegen onze stielmannen op grondige wijze samenspraak met de klanten om zo vlot als mogelijk is aan de persoonlijke eisen te gehoorzamen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven. Ons bedrijf maakt er een breekpunt van om up to date te zijn op het vlak van de modernste implementeerbare technieken en materialen en die ook te gebruiken.De allerlaatste technieken en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze mensen.

In ons eigen atelier, bij Roosdaal realiseert een ploeg van ontzettend kundige vakmannen de opdrachten, groot of klein, van de meest diverse soort. de vakkundige ploegen zorgen voor het installeren van de aluminium lichtstraten.

Onze alles omvattende projecten bevatten kwaliteit, stijl en sfeer.. Door de ideale combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke prijscategorie naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium lichtstraten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium lichtstraten bij Roosdaal.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er maandelijks werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium lichtstraten.

Wat ons de standaard voor aluminium lichtstraten bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium lichtstraten ontwikkelen

In ons atelier bij Roosdaal staat een ploeg van vakbekwame vakmensen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen plaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Of u nu plannen heeft voor aluminium lichtstraten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal de keuze maken uit ons enorm onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze kenners.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.