Aluminium lichtstraten Steenvoort

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium lichtstraten vervaardigt in Steenvoort.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ontzettend ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze deskundige mensen geven u de geschikte aluminium lichtstraten voor de omgeving. In Steenvoort en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Voornamelijk de coulante manier van werken en het feit dat we knappe kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door immer tevreden klanten.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze experts ontwikkelen voor de cliënt een performant ontwerp op maat. Dat impliceert dat onze vakmannen helder overleggen met onze klant en logischerwijze &natuurlijk zijn prioriteitenlijstje en financiële luik in acht nemen. Ons bedrijf blijft zich heel dikwijls bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de modernste stromingen inzake stijlen, ontwerpen en technieken.De allerlaatste technieken en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

De opdrachten vervaardigen de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, in Steenvoort, met competente geoefende stielmannen die klaar zijn om de taken van uiterst uiteenlopende aard en grootte af te maken. de geoefende ploegen dragen zorg voor de plaatsing van de aluminium lichtstraten.

Steevast schijnen onze afgewerkte producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Met dank aan de meest geschikte samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist in Steenvoort? Contacteer ons vrijblijvend!