aluminium lichtstraten Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Ternat

aluminium lichtstraten Ternat

aluminium lichtstraten Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Ternat

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als specialist in aluminium lichtstraten bij Ternat.

Meerzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Ternat. De ontzettend vele referenties ondersteunen onze ongelofelijk sterke prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment produceert G&G Construct aluminium lichtstraten op maat voor u.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naar streven. In Ternat en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Die goede reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat ons cliënteel de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten te waarderen.

De top in aluminium lichtstraten in Ternat en omstreken.

Bij de fabricatie van de aluminium lichtstraten zorgt onze onderneming telkens opnieuw voor een onbetamelijk design, van moderne of klassieke inslag en houdt tegelijkertijd rekening met uw richtlijnen en budget. We zijn als firma zeer veel bezig, zowel op het vlak van techniek als op artistiek vlak, goed geïnformeerd te zijn van de allernieuwste technieken en materialen die in onze sector te krijgen komen.

De bestellingen vervaardigen de vakmensen van G&G Construct in het de werkruimte, vlakbij van Ternat, met bekwame ervaren werknemers die paraat staan om de taken van de meest uiteenlopende soort en omvang aan te nemen. de capabele werkploegen zorgen voor de plaatsing van de aluminium lichtstraten.

Al onze projecten hebben een ding gemeen: omwille van de schitterende degelijkheid ademen ze klasse stijl en sfeer uit. De selectievan de juiste hoogwaardige bouwonderdelen is een stiel die wij extreem goed weten toe te passen. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium lichtstraten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium lichtstraten van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium lichtstraten en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ternat. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben genoten over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er iedere maand werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor het personeel betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium lichtstraten.

Waarom G&G Construct de maatstaf in aluminium lichtstraten is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium lichtstraten vervaardigd

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van bedreven werknemers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium lichtstraten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de beste keus te maken.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.