aluminium lichtstraten Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Zottegem

aluminium lichtstraten Zottegem

aluminium lichtstraten Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium lichtstraten niet ver van Zottegem

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium lichtstraten ontwikkelt bij Zottegem.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Zottegem, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de bedrijfstitel doet uitschijnen. Niet voor niets hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij bezitten een ruime keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Met dank aan ons ongelofelijk grote aanbod biedt G&G Construct aluminium lichtstraten op maat voor u.

Onze vakmensen waarborgen u de geschikte aluminium lichtstraten voor de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over aluminium lichtstraten in en rond Zottegem.

Die goede reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat ons cliënteel de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De allerbeste in aluminium lichtstraten in Zottegem en omgeving.

Onze firma viseert bij het fabriceren van de aluminium lichtstraten een topdesign waarin tot in de details voldaan wordt aan alle verwachtingen rekening houdend met het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een erezaak van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de innoverendste technieken en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technisch vlak.

Een capabele werkploeg van gedreven vakmannen ontwikkelt in onze werkplaats vlakbij Zottegem de opdrachten. Onze vakbekwame vakmensen weten raad met alle opdrachten van iedere schaal en iedere soort. Een ploeg van vakmensen staat in voor het plaatsen van de op maat gemaakte aluminium lichtstraten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat door een correcte beredeneerde combinatie van hoogwaardige bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van prioritair belang en dat weten onze experts als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere budgetklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium lichtstraten af. Na de installatie van de aluminium lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium lichtstraten in de buurt van Zottegem.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium lichtstraten van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle regels over veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in aluminium lichtstraten is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium lichtstraten produceren

onze groep van zeer vakkundige mensen staat in ons atelier niet ver van Zottegem paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte aluminium lichtstraten te komen plaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium lichtstraten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium lichtstraten. Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Dit soort grote beslissingen neemt u best met het nodige overleg.