aluminium poorten Aalst - G&g Construct maakt de beste aluminium poorten niet ver van Aalst

aluminium poorten Aalst

aluminium poorten Aalst - G&g Construct maakt de beste aluminium poorten niet ver van Aalst

G&G Construct maakt al 15 jaar aluminium poorten in de omtrek van Aalst.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ontzettend ruime keuze aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top aluminium poorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u willen bereiken. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over aluminium poorten in en rond Aalst.

Voornamelijk onze coulante manier van werken en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden geprezen door immer tevreden klanten.

De onbetwiste nummer één voor aluminium poorten in en rond Aalst.

De primaire stap als het aankomt op het ontwikkelen van de aluminium poorten is het ontwikkelen van een raamwerk op maat. Voor die zaken plegen we uitgebreid samenspraak met de opdrachtgevers om zo goed als mogelijk is aan despecifieke eisen te gehoorzamen en netjes binnen het budget te blijven. Ons bedrijf maakt er een topprioriteit van om up to date te zijn inzake de recentste toepasbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te implementeren.Zowel qua technologie als op het vlak van design volgen we de allerlaatste ontwikkelingen in onze sector op de voet.

In ons eigen atelier, nabij van Aalst realiseert een werkploeg van enorm geschikte vakmannen de projecten, beperkt of uitgebreid, van heel gevarieerde aard. Onze professionele werkploegen dragen zorg voor de installatie van de aluminium poorten.

Onze alles omvattende projecten bevatten kwaliteit en stijl.. Duurzaamheid, functionaliteit en de best passende optie van de hoogwaardige materialen maken dat onze medewerkers in ons werk een ziel creëren.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen iedere prijscategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium poorten af. Na de installatie van de aluminium poorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium poorten in de buurt van Aalst.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium poorten van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium poorten over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen over veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium poorten ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium poorten bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium poorten gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Aalst staat een team van kundige werknemers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium poorten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om zeer vlug de afgewerkte aluminium poorten te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Of u nu plannen heeft voor aluminium poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Aalst de keuze maken uit ons zeer uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met deskundig advies van onze experten.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.