aluminium poorten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Brakel

aluminium poorten Brakel

aluminium poorten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Brakel

Reeds 15 jaar bouwen wij een sterk imago uit als bedrijf in aluminium poorten bij Brakel.

G&G Construct biedt een ruim aanbod van aluminium poorten op maat.. bij Brakel is G&G Construct de nummer één wat betreft aluminium poorten. Bewijs daarvan zijn onze zeer talrijke referenties die onze firma aanbevelen omwille van de onklopbare kwaliteit voor goedkoop tarief. Beknopt geformuleerd, aluminium poorten op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Top aluminium poorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naar streven. bij Brakel en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Die door de jaren verworven reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat ons cliënteel onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten smaken.

De nummer één in aluminium poorten bij Brakel en omstreken.

De deskundige vakmannen van G&G Construct genereren voor de klant een performant ontwerp dat perfect past. Daarvoor plegen al onze medewerkers ruim samenspraak met de cliënten om zo nauwkeurig als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke verlangens te voldoen en mooi binnen de financiële afspraken te blijven opereren. Ons bedrijf blijft zich zo veel mogelijk bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de recentste trends betreffende stijlen, technieken.De modernste werkwijzen en trends in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In het eigen atelier, bij Brakel produceert een ploeg van ontzettend geoefende vakmensen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van zeer gevarieerde soort. De installatie van de aluminium poorten wordt grondig aangepakt door onze capabele ploegen.

Onze maximaal opgezette projecten stralen kwaliteit, sfeer en stijl.. Met dank aan de meest geschikte mix van gebruiksgemak, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere budgetcategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium poorten bij Brakel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium poorten van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium poorten en andere dingen te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium poorten is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium poorten ontwikkeld

In ons atelier bij Brakel staat een team van geoefende medewerkers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium poorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte aluminium poorten te plaatsen op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Enkele aluminium poorten, een garage-ingang die zeer dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel de keuze maken uit ons enorm onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium poorten. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze experts.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.