aluminium poorten Brussel - G&g Construct maakt de beste aluminium poorten niet ver van Brussel

aluminium poorten Brussel

aluminium poorten Brussel - G&g Construct maakt de beste aluminium poorten niet ver van Brussel

Reeds 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als bedrijf in aluminium poorten bij Brussel.

De meest nauwkeurige uitleg om G&G Construct te beschrijven is als een meerzijdig etablissement met een ruime keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium poorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de de grootste speler inzake aluminium poorten in en rond Brussel.

Die goede reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat al onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten te waarderen.

De top in aluminium poorten in Brussel en omgeving.

De allereerste bekommering bij het tot stand brengen van de aluminium poorten is het klaarmaken van een proefmodel op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze experts helder overleggen met de opdrachtgever en daarbij zijn verlangens en budget naleven. G&G Construct maakt er een groot streven van om mee te zijn wat betreft de meest geavanceerde toepasbare technieken en materialen en die ook te implementeren.Zowel qua technologische zaken als op design volgen onze medewerkers de allernieuwste tendenzen in de sector op de voet.

In het eigen atelier, niet ver van Brussel bewerkstelligt onze ploeg van zeer knappe stielmannen de projecten, groot of klein, van heel uiteenlopende aard. De installatie van de aluminium poorten wordt gedaan door onze capabele teams.

Al onze projecten hebben één ding gemeen: met dank aan de schitterende quality stralen ze sfeer, stijl en klasse uit. De selectievan de gepaste kwalitatieve bouwonderdelen is een stiel die wij als geen ander onder de knie hebben. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium poorten in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium poorten van een specialist bij Brussel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium poorten over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Wat ons de standaard voor aluminium poorten bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium poorten ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Brussel staat een ploeg van vakkundige vakmensen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium poorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium poorten te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software berekend. De databanken worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor aluminium poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Brussel de keuze maken uit ons heel ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze specialisten.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.