aluminium poorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Denderleeuw

aluminium poorten Denderleeuw

aluminium poorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Denderleeuw

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium poorten in de buurt van Denderleeuw.

G&G Construct is een duizendpoot die u een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen geeft.

Top aluminium poorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op aluminium poorten in en rond Denderleeuw.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat ons cliënteel de competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

Uw leverancier voor aluminium poorten in de buurt van Denderleeuw.

Onze mensen ontwikkelen voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft houden onze stielmannen ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo ruim mogelijk aan de persoonlijke vragen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Onze firma maakt er een groot streven van om mee te zijn betreffende de meest geavanceerde gebruikte technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologische zaken als op design volgen onze vakmannen de meest recente tendenzen in de sector van nabij.

In het eigen atelier, nabij van Denderleeuw realiseert een ploeg van uiterst geschikte vakmensen de projecten, klein of groot, van zeer diverse soort. De plaatsing van de aluminium poorten wordt grondig aangepakt door onze capabele teams.

Onze maximaal opgezette projecten stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. duurzaamheid gebruiksgemak en de beste optie van de kwaliteitsvolle materialen maken dat wij in ons product een ziel steken.. Met respect voor ieders prijsplafond vervaardigen wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium poorten in de buurt van Denderleeuw.

Geïnteresseerd in aluminium poorten van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere aluminium poorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving ivm. gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium poorten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in aluminium poorten is in Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium poorten vervaardigen

Ons team van zeer geoefende werknemers staat in ons atelier niet ver van Denderleeuw stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium poorten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om heel snel de afgewerkte aluminium poorten te komen inplaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Denderleeuw

Enkele aluminium poorten, een garagedeur die hoogst nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium poorten. Ons vakkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.