aluminium poorten Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Dilbeek

aluminium poorten Dilbeek

aluminium poorten Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Dilbeek

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van aluminium poorten bij Dilbeek.

Wij produceren voor elke specifieke situatie aluminium poorten op maat van de klant. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre nabij Dilbeek heeft in de omtrek een zeer degelijke reputatie verdiend. Het bewijs daarvan zijn de zeer talrijke referenties die G&G Construct loven omwille van de degelijke kwaliteit voor betaalbare prijzen. Streven naar perfecte aluminium poorten op maat is ons ultieme doel.

Top aluminium poorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen naar streven. G&G Construct is de de grootste speler als het aankomt op aluminium poorten in en rond Dilbeek.

Die goede reputatie danken we vooral aan het gegeven dat ons cliënteel de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten naar waarde te schatten.

De onbetwiste leider voor aluminium poorten in en rond Dilbeek.

Wij maken voor de cliënt een passend ontwerp op maat. Wat dat betreft plegen al onze medewerkers op grondige wijze overleg met de klanten om zo goed als kan aan de persoonlijke wensen te voldoen en mooi binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze onderneming maakt er een erezaak van om mee te zijn wat betreft de nieuwste toepasbare technische hoogstandjes en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op vormgeving volgen onze vakmannen de nieuwste trends in de sector van nabij.

In het eigen atelier, in de buurt van Dilbeek bewerkstelligt een werkploeg van ontzettend knappe vakmensen de projecten, beperkt of uitgebreid, van heel gevarieerde soort. De plaatsing van de aluminium poorten wordt gedaan door onze capabele ploegen.

degelijkheid, kwaliteit en stijl. De keuzevan de meest geschikte hoogwaardige onderdelen is een stiel die wij extreem goed beheersen. In iedere budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium poorten in de buurt van Dilbeek proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium poorten van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere aluminium poorten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen ivm. gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium poorten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de referentie in aluminium poorten is in Dilbeek en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium poorten ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een ploeg van kundige stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium poorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte aluminium poorten te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Enkele aluminium poorten, een garagedeur die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Dilbeek kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium poorten. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze specialisten.

Dit soort grote beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.