aluminium poorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Erpe-Mere

aluminium poorten Erpe-Mere

aluminium poorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium poorten maakt bij Erpe-Mere.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze deskundige mensen waarborgen u de juiste aluminium poorten in de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft aluminium poorten in en rond Erpe-Mere.

Vooral de coulante wijze van aanpak en het gegeven dat we degelijke kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden geprezen door tevreden klanten.

Uw expert voor aluminium poorten in de buurt van Erpe-Mere.

Onze firma viseert bij het realiseren van de aluminium poorten een perfect design waarbij zoals het hoort voldaan wordt aan uw verwachtingen rekening houdend met het budget. Onze firma maakt er een erezaak van om helemaal mee te zijn met de innoverendste productie- en bewerkingsmethodes en ontwikkelingen op esthetisch vormgevingsgericht en technisch vlak.

De opdrachten realiseren onze vakmensen in eigen de werkruimte, nabij van Erpe-Mere, met bekwame ervaren stielmannen die paraat zijn om de karweien van uiterst uiteenlopende soort en omvang aan te nemen. De plaatsing van de aluminium poorten wordt tot een goed einde gebracht door onze capabele teams.

Altijd opnieuw schijnen onze producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. duurzaamheid gebruiksgemak en de juiste keuze van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel steken.. Met eerbied voor ieders prijsplafond geven wij bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium poorten in de buurt van Erpe-Mere.

Geïnteresseerd in aluminium poorten van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium poorten over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er iedere maand werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

De reden waarom G&G Construct de referentie in aluminium poorten is in Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium poorten vervaardigd

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een ploeg van kundige vakmensen klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium poorten worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om heel vlot de afgewerkte aluminium poorten te komen installeren. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium poorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere kiezen uit ons zeer complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze kenners.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.