aluminium poorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Geraardsbergen

aluminium poorten Geraardsbergen

aluminium poorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct maakt intussen 15 jaar aluminium poorten in de buurt van Geraardsbergen.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een zeer volledige keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze vakmannen beloven u de geschikte aluminium poorten rekening houdend met de omgeving. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Voornamelijk onze coulante manier van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit bieden voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door onze klanten.

Uw specialist voor aluminium poorten in de omgeving van Geraardsbergen.

Onze onderneming beoogt bij het ontwikkelen van de aluminium poorten een topdesign waarbinnen uiteraard rekening gehouden wordt met uw vragen binnen het beschikbare budget. We blijven als onderneming zo veel mogelijk bezig, zowel op het vlak van techniek als esthetisch ontwerp, goed geïnformeerd te blijven van de innoverendste werkwijzen en materialen die over gans de wereld verkrijgbaar zijn.

Onze doorwinterde stielmannen maken met zeer grote vaardigheid de projecten in het atelier vlakbij Geraardsbergen: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. De technologische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om aluminium poorten van hoge kwaliteit te prepareren. Een ploeg van vakmensen staat in voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium poorten.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde combinatie van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. De keuzevan de meest geschikte kwalitatieve bouwonderdelen is een stiel die wij tot in de puntjes onder de knie hebben. In iedere budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium poorten in de buurt van Geraardsbergen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium poorten van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium poorten en andere zaken te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en kundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium poorten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium poorten is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium poorten produceren

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een ploeg van geoefende experts klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium poorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium poorten te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgestuurd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Enkele aluminium poorten, een garagepoort die noodzakelijk aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen kiezen uit ons heel aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium poorten. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met vakkundig advies van onze specialisten.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.