aluminium poorten Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Haaltert

aluminium poorten Haaltert

aluminium poorten Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Haaltert

Reeds 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als specialist in aluminium poorten bij Haaltert.

G&G Construct bezit een zeer uitgebreid aanbod van aluminium poorten op maat.. In de omtrek van Haaltert is G&G Construct de nummer één inzake aluminium poorten. Getuige daarvan vormen de ongelofelijk vele referenties die G&G aanprijzen omwille van het zeer volledige werk en sterke prijs-kwaliteitverhouding. Anders gezegd, aluminium poorten op maat is waar wij voor staan.

Top aluminium poorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u naartoe willen. In Haaltert en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat ons cliënteel onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten te waarderen.

Uw specialist voor aluminium poorten in de buurt van Haaltert.

Bij het fabriceren van de aluminium poorten zorgt de onderneming iedere keer voor een volledig afgewerkt design, van klassiek tot modern en houdt daarmee rekening met uw aanwijzingen en de budgettaire mogelijkheden. We blijven als onderneming niet aflatend bezig, zowel technisch als vormgeving, volledig mee te blijven van de recentste bewerkingsmethodes en materialen die op dit moment op de markt komen.

De opdrachten vervaardigen onze mensen in het de werkruimte, in de buurt van Haaltert, met vakbekwame bedreven stielmannen die paraat staan om de karweien van de meest gevarieerde soort en grootte te volbrengen. De plaatsing van de aluminium poorten wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren teams.

Onze maximaal opgezette ondernemingen bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. degelijkheid, gebruiksgemak en de passende optie van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons product een ziel steken.. Met respect voor iedereens prijsplafond geven wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium poorten van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium poorten en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Haaltert. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de nodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Wat ons de referentie voor aluminium poorten bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium poorten vervaardigen

Ons team van zeer ervaren mensen staat in ons atelier niet ver van Haaltert stand by om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium poorten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlug de afgewerkte aluminium poorten te komen installeren. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Of u nu plannen heeft voor aluminium poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Ons vakkundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.