aluminium poorten Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Halle

aluminium poorten Halle

aluminium poorten Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Halle

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar aluminium poorten in de omtrek van Halle.

De nauwkeurigste uitleg om G&G Construct samen te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium poorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen naar streven. In Halle en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Voornamelijk de coulante manier van werken en het feit dat we supersterke kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden geprezen door immer tevreden klanten.

Uw expert voor aluminium poorten in de buurt van Halle.

Onze experts construeren voor de klant een degelijk ontwerp op maat. Dat betekent dat we vlot overleggen met de opdrachtgever en uiteraard zijn verzuchtingen en budgettaire wensen naleven. Ons bedrijf blijft zich heel dikwijls bijspijkeren om ingelicht te zijn van de recentste stromingen betreffende stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel op technisch als op artwork volgen onze medewerkers de nieuwste trends in onze sector op de voet.

Onze geoefende medewerkers produceren met knappe vakmanschap de projecten in de werkplaats vlakbij Halle: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, tot een goed einde te brengen. Onze geoefende werknemers weten raad met alle soorten opdrachten van iedere schaal en elke soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is uiteraard van zeer groot belang en dat beseffen wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium poorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium poorten in de buurt van Halle.

Interesse in aluminium poorten van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium poorten en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Halle. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in aluminium poorten is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium poorten ontwikkeld

Ons team van zeer capabele werknemers staat in ons atelier niet ver van Halle stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium poorten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium poorten te installeren op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten heel correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Halle, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Ons deskundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keus te maken.

Dit soort voorname beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.