aluminium poorten Herzele - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Herzele

aluminium poorten Herzele

aluminium poorten Herzele - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Herzele

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium poorten bij Herzele.

Wij leveren voor elke specifieke situatie aluminium poorten op maat van de klant. In de omtrek van Herzele is G&G Construct de maatstaf wat betreft aluminium poorten. Getuigen daarvan vormen de talrijke referenties die onze firma prijzen omwille van de zeer hoge kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Anders gezegd, aluminium poorten op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze vakmannen garanderen u de juiste aluminium poorten voor de omgeving. In Herzele en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat ons cliënteel de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De absolute nummer één voor aluminium poorten in en rond Herzele.

Bij het ontwikkelen van de aluminium poorten zorgt de firma telkens opnieuw voor een smetteloos ontwerp, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het beschikbare budget. We blijven als innoverend bedrijf zeer veel bezig, zowel qua techniek als esthetisch ontwerp, volledig mee te zijn van de innoverendste technieken en materialen die in onze sector verkrijgbaar zijn.

De opdrachten maken de vakmensen van G&G Construct in het de werkruimte, in de buurt van Herzele, met vakbekwame geoefende werknemers die klaar staan om de ondernemingen van zeer brede soort en omvang af te maken. De installatie van de aluminium poorten wordt grondig aangepakt door onze ervaren ploegen.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: omwille van de schitterende quality stralen ze degelijkheid, kwaliteit en stijl uit. Materiaalkeuze is logischerwijs van uiterst groot belang en dat weten wij als geen ander. In iedere prijsklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium poorten in de buurt van Herzele.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium poorten van een specialist bij Herzele

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium poorten over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er maandelijks werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Waarom G&G Construct de nummer één in aluminium poorten is in Herzele en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium poorten ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Herzele staat een team van bedreven werknemers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium poorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte aluminium poorten te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Herzele

Enkele aluminium poorten, een garage-ingang die hoogst nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Herzele, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium poorten. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.