Aluminium poorten Lennik

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van aluminium poorten in Lennik.

G&G Construct is een duizendpoot die u een grote keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze ervaren vakmensen beloven u de meest geschikte aluminium poorten in de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft aluminium poorten in Lennik.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat ons cliënteel de competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten smaken.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze eerste stap als het aankomt op het fabriceren van de aluminium poorten is het klaarmaken van een raamwerk op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze mensen helder praten met onze klant en logischerwijze &natuurlijk zijn prioriteitenlijstje en financiële luik respecteren. Ons bedrijf maakt er een groot streven van om up to date te zijn betreffende de meest geavanceerde gebruikte technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te implementeren.Zowel qua technologie als op artistiek vlak volgen onze vakmannen de laatste tendenzen in onze sector van nabij.

Onze getrainde medewerkers realiseren met ongekende vakmanschap de projecten in de werkplaats in Lennik: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. De technologische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de kans om aluminium poorten van grote kwaliteit te produceren. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium poorten.

Onze maximaal opgezette ondernemingen ademen stijl, sfeer en kwaliteit.. Met dank aan de meest geschikte samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor ieders budget genereren onze vakmensen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium poorten in Lennik.

Interesse in aluminium poorten van een specialist in Lennik? Contacteer ons vrijblijvend!