Aluminium poorten Lierde

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als specialist in aluminium poorten in Lierde.

G&G Construct is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de bedrijfstitel laat uitschijnen. Niet zomaar hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons zeer grote aanbod levert G&G Construct aluminium poorten op maat voor u.

Top aluminium poorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experten samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over aluminium poorten in Lierde.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het gegeven dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten naar waarde te schatten.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Bij de fabricatie van de aluminium poorten zorgt de onderneming altijd voor een volledig afgewerkt geraamte, van klassieke of moderne insteek en houdt intussen rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. G&G Construct maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de nieuwe productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op desing en technologisch vlak.

In ons eigen atelier, in Lierde vervaardigt onze werkploeg van enorm vaardige stielmannen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van uiterst diverse soort. de bekwame werkploegen zorgen voor het installeren van de aluminium poorten.

Al onze producten hebben een ding gemeen: dankzij de sterke kwaliteit stralen ze kwaliteit en sfeer uit. Materiaalkeuze is namelijk van prioritair belang en dat beseffen wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere budgetcategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium poorten van een specialist in Lierde? Contacteer ons vrijblijvend!