aluminium poorten Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium poorten niet ver van Mere

aluminium poorten Mere

aluminium poorten Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium poorten niet ver van Mere

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium poorten bij Mere.

Wij vervaardigen voor elke mogelijke aanvraag aluminium poorten op maat van de klant. bij Mere is G&G Construct de onbetwiste referentie betreffende aluminium poorten. Bewijs daarvan vormen de zeer talrijke referenties die G&G prijzen omwille van het knap verzorgde werk en knappe prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor aluminium poorten op maat is ons grote streven.

Top aluminium poorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze specialisten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het gaat over aluminium poorten bij Mere.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De absolute leider voor aluminium poorten bij Mere.

De voornaamste bekommering als het aankomt op het produceren van de aluminium poorten is het ontvouwen van een concept op maat. Daarvoor houden onze mensen ruim overleg met de cliënten om zo volledig mogelijk aan de persoonlijke vragen te gehoorzamen en mooi binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze onderneming blijft zich in de mate van het mogelijke bijscholen om ingelicht te blijven van de nieuwste stromingen aangaande ontwerpen.De allerlaatste werkwijzen en trends in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Onze geoefende mensen maken met knappe stielkennis de projecten in de werkruimte bij Mere: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. De technische kennis van ons bedreven vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om aluminium poorten van grote kwaliteit te prepareren. Een team van professionele medewerkers staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium poorten.

Onze alles omvattende projecten bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. Door gebruik van de juiste mix van gebruiksgemak, functionaliteit en een verstandige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium poorten van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium poorten en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Kundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium poorten ten goede.

De reden waarom G&G Construct de standaard in aluminium poorten is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium poorten ontwikkelen

onze groep van uiterst vakkundige medewerkers staat in ons atelier bij Mere klaar om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium poorten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium poorten te komen plaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Enkele aluminium poorten, een garagepoort die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium poorten. Ons oordeelkundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u best met het nodige overleg.