aluminium poorten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Ninove

aluminium poorten Ninove

aluminium poorten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Ninove

G&G Construct maakt intussen 15 jaar aluminium poorten in de buurt van Ninove.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ninove, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de firmanaam doet vermoeden. Niet toevallig hebben wij talrijke referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. G&G Construct heeft een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Dankzij ons uiterst ruime assortiment levert G&G Construct aluminium poorten op maat voor u.

Onze ervaren vakmensen garanderen u de geschikte aluminium poorten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn inzake aluminium poorten in en rond Ninove.

Voornamelijk de flexibele wijze van aanpak en het gegeven dat we degelijke kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden gewaardeerd door onze klanten.

Uw specialist in aluminium poorten in de buurt van Ninove.

Bij het ontwikkelen van de aluminium poorten zorgt ons bedrijf telkens opnieuw voor een volledig afgewerkt design, van moderne of klassieke inslag en houdt tegelijkertijd rekening met uw aanwijzingen en het financiële plaatje. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om helemaal mee te zijn met de meest recente technieken en trends op artistiek en technologisch gebied.

De projecten produceren de vakmensen van G&G Construct in het de werkruimte, in de buurt van Ninove, met competente valabele mensen die paraat zijn om de taken van zeer gevarieerde soort en omvang af te werken. De plaatsing van de aluminium poorten wordt tot een goed einde gebracht door onze professionele ploegen.

degelijkheid, kwaliteit en stijl. De keuzevan de juiste hoogwaardige onderdelen is een kunst die wij als geen ander weten toe te passen. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van elementair belang en dat in elke prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium poorten in de buurt van Ninove proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium poorten van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium poorten over te gaan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Vakbekwame mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Waarom G&G Construct de referentie in aluminium poorten is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium poorten vervaardigd

Ons team van uiterst bekwame personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Ninove klaar om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium poorten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om heel vlug de afgewerkte aluminium poorten te komen plaatsen. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele aluminium poorten, een garagedeur die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ninove kiezen uit ons uiterst ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze deskundigen.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.