aluminium poorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium poorten Oost-Vlaanderen

aluminium poorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Oost-Vlaanderen

Reeds 15 jaar bouwen wij een degelijkimago uit als bedrijf in aluminium poorten in Oost-Vlaanderen.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een grote waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Onze deskundige mensen garanderen u de best passende aluminium poorten rekening houdend met de omgeving. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat al onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

Uw specialist in aluminium poorten in Oost-Vlaanderen.

Onze firma beijvert in het optimaliseren van de aluminium poorten een perfect design waarbij zoals het hoort rekening gehouden wordt met alle wensen binnen het financiële plaatje. We zijn als onderneming zeer veel bezig, zowel qua techniek als vormgeving, goed geïnformeerd te blijven van de meest recente technieken en materialen die over gans de wereld beschikbaar zijn.

De opdrachten vervaardigen onze stielmannen in het de werkruimte, in Oost-Vlaanderen, met onderlegde ervaren werknemers die paraat zijn om de ondernemingen van enorm uiteenlopende soort en grootte tot een goed einde te brengen. De installatie van de aluminium poorten wordt gedaan door onze bekwame ploegen.

Sfeer, stijl en klasse. Het selecterenvan de meest geschikte hoogwaardige materialen is een stiel die wij zeer goed weten toe te passen. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van elementair belang en dat in iedere budgetcategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium poorten in Oost-Vlaanderen.

Interesse in aluminium poorten van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere aluminium poorten over te gaan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en geoefende mensen met de nodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in aluminium poorten is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium poorten vervaardigen

In ons atelier in Oost-Vlaanderen staat een ploeg van geoefende stielmannen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium poorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte aluminium poorten te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Enkele aluminium poorten, een garage-ingang die binnenkort aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Ons onderbouwd advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.