aluminium poorten Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Roosdaal

aluminium poorten Roosdaal

aluminium poorten Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste aluminium poorten niet ver van Roosdaal

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van aluminium poorten bij Roosdaal.

G&G Construct heeft een heel uitgebreid aanbod van aluminium poorten op maat.. Ons bedrijf, gesitueerd in Apelterre bij Roosdaal heeft in de omtrek een stevige reputatie verworven. Getuige daarvan zijn de ongelofelijk vele referenties die G&G aanbevelen voor het knap verzorgde werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor aluminium poorten op maat is ons ultieme streven.

Top aluminium poorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naartoe willen. bij Roosdaal en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Voornamelijk de coulante wijze van werken en het feit dat we knappe kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden gewaardeerd door tevreden cliënteel.

De beste in aluminium poorten bij Roosdaal en omgeving.

G&G Construct beijvert in het maken van de aluminium poorten een topdesign waarbinnen tot in de details voldaan wordt aan uw verwachtingen rekening houdend met het budgettaire plaatje. We blijven als innoverend bedrijf niet aflatend bezig, zowel op het vlak van techniek als vormgeving, up to date te blijven van de innovatiefste technieken en materialen die in onze sector op de markt komen.

Onze bekwame stielmannen maken met ongeziene vaardigheid de projecten in het atelier bij Roosdaal: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. De technologische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de kans om aluminium poorten van topkwaliteit te fabriceren. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd opnieuw schijnen onze afgewerkte producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. Door middel van de juiste combi van gebruiksgemak, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond vervaardigen onze vakmensen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium poorten bij Roosdaal.

Interesse in aluminium poorten van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te maken.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium poorten over te gaan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Wat ons de topreferentie voor aluminium poorten bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium poorten produceren

onze groep van uiterst vakkundige werknemers staat in ons atelier bij Roosdaal te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium poorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium poorten te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Enkele aluminium poorten, een garagepoort die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal de keuze maken uit ons enorm onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium poorten. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met vakkundig advies van onze deskundigen.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n belangrijke beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.