Aluminium poorten Steenhuize

G&G Construct construeert reeds 15 jaar aluminium poorten in Steenhuize.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een ontzettend ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Top aluminium poorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen samen met u naartoe willen. In Steenhuize en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten te waarderen.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze mensen construeren voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor plegen onze mensen op grondige wijze samenspraak met de klanten om zo ruim als mogelijk is aan depersoonlijke vragen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Ons bedrijf blijft zich zeer vaak bijspijkeren om ingelicht te blijven van de recentste stromingen over stijlen, ontwerpen en technieken.De modernste methodes en trends in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Een vakbekwaam team van gedreven vakmensen verzorgt in onze eigen werkplaats de opdrachten. Onze vakbekwame stielmannen weten raad met allerlei opdrachten van elke grootte en iedere soort. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium poorten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitstralen en dat dankzij een correcte oordeelkundige combinatie van kwalitatieve bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is natuurlijk van primordiaal belang en dat weten wij als geen ander. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium poorten van een specialist in Steenhuize? Contacteer ons vrijblijvend!