aluminium poorten Ternat - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Ternat

aluminium poorten Ternat

aluminium poorten Ternat - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Ternat

G&G Construct vervaardigt intussen 15 jaar aluminium poorten in de omgeving van Ternat.

Veelzijdigheid en een ruime inhoud vormen kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Ternat. Niet zomaar hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij hebben een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium poorten voor in iedere situatie.

Onze ervaren vakmensen garanderen u de juiste aluminium poorten voor de omgeving. In Ternat en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De onbetwiste leider voor aluminium poorten in en rond Ternat.

Onze experts construeren voor de cliënt een geschikt ontwerp op maat. Dat wil zeggen dat we op goede wijze communiceren met de opdrachtgever en uiteraard zijn verlangens en budget respecteren. G&G Construct maakt er een erezaak van om up to date te zijn op het vlak van de recentste beschikbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te implementeren.De modernste werkwijzen en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

De opdrachten realiseren onze stielmannen in eigen de werkruimte, in de buurt van Ternat, met bekwame geroutineerde mensen die klaar zijn om de ondernemingen van zeer uiteenlopende soort en omvang aan te nemen. De plaatsing van de aluminium poorten wordt tot een goed einde gebracht door onze bekwame ploegen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een correcte beredeneerde combinatie van hoogwaardige bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïmplementeerd worden. Het selecterenvan de meest geschikte kwalitatieve materialen is een stiel die wij zeer goed onder de knie hebben. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium poorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium poorten in de buurt van Ternat.

Interesse in aluminium poorten van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium poorten en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Wat ons de topreferentie voor aluminium poorten bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium poorten gemaakt

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van geoefende experts paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium poorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ternat

Enkele aluminium poorten, een garage-ingang die binnenkort aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium poorten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze experten.

Dit soort grote beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.