aluminium poorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Zottegem

aluminium poorten Zottegem

aluminium poorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste aluminium poorten niet ver van Zottegem

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van aluminium poorten bij Zottegem.

Meerzijdigheid en een uitgebreide inhoud vormen de paradepaardjes van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Zottegem. De vele referenties zijn een bewijs van onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een ruime keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Met dank aan ons ongelofelijk grote aanbod vervaardigt G&G Construct aluminium poorten op maat voor u.

Onze vakmensen beloven u de best passende aluminium poorten voor de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider inzake aluminium poorten in en rond Zottegem.

Voornamelijk onze flexibele manier van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit bieden voor ieder budget, worden naar waarde geschat door tevreden klanten.

Uw specialist voor aluminium poorten in de buurt van Zottegem.

G&G Construct beoogt in het ontwikkelen van de aluminium poorten een geperfectioneerd ontwerp waarbij tot in de details voldaan wordt aan uw verlangens rekening houdend met het budgettaire plaatje. We zijn als onderneming zeer veel bezig, zowel qua techniek als qua artistiek karakter, volledig mee te zijn van de innoverendste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd te gebruiken komen.

Onze onderlegde werklieden produceren met zeer grote vakmanschap de projecten in het atelier vlakbij Zottegem: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. Onze bedreven stielmannen weten raad met allerlei ondernemingen van elke omvang en elke soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette ondernemingen stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. Door gebruik van de ideale mix van functionaliteit, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke budgetklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium poorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium poorten van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium poorten over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium poorten.

Wat ons de referentie voor aluminium poorten bij Zottegem maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium poorten ontwikkelen

onze groep van zeer kundige mensen staat in ons atelier niet ver van Zottegem stand by om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium poorten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium poorten te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De gegevens worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Enkele aluminium poorten, een garagedeur die hoogst nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons enorm aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium poorten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.