aluminium profielen Aalst - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Aalst

aluminium profielen Aalst

aluminium profielen Aalst - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Aalst

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium profielen bij Aalst.

Veelzijdigheid en een goed gevulde inhoud vormen sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Aalst. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. G&G Construct biedt een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Dankzij ons supergrote assortiment maakt G&G Construct aluminium profielen op maat voor u.

Top aluminium profielen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over aluminium profielen in en rond Aalst.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten smaken.

De absolute leider voor aluminium profielen in en rond Aalst.

De voornaamste bekommernis inzake het maken van de aluminium profielen is het uiteenzetten van een schaalmodel op maat. Dat impliceert dat de vakmannen van G&G Construct helder communiceren met het cliënteel en daarbij zijn prioriteitenlijstje en financiële luik respecteren. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn op het vlak van de nieuwste beschikbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op design volgen onze medewerkers de allerlaatste tendenzen in de sector van nabij.

Een ervaren team bestaande uit competente vakmensen vervaardigt in onze werkruimte in de buurt van Aalst de opdrachten. De technische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om aluminium profielen van grote kwaliteit te vervaardigen. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende projecten stralen sfeer, stijl en kwaliteit.. duurzaamheid gebruiksgemak en de juiste optie van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat wij in ons product een ziel steken.. Met respect voor iedereens prijsplafond geven wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium profielen van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium profielen over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Wat ons de standaard voor aluminium profielen bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium profielen vervaardigd

In ons atelier niet ver van Aalst staat een ploeg van kundige stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen paraat om uw afgewerkte aluminium profielen te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Aalst in Apelterre

Enkele aluminium profielen, een garagepoort die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Aalst de keuze maken uit ons enorm complete aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium profielen. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met kundig advies van onze experts.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.