aluminium profielen Brakel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Brakel

aluminium profielen Brakel

aluminium profielen Brakel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Brakel

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium profielen bij Brakel.

Wij fabriceren voor iedere mogelijke aanvraag aluminium profielen op maat van de klant. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre bij Brakel heeft in de het gebied een oerdegelijke reputatie verworven. Getuige vormen de ontzettend talrijke referenties die ons prijzen omwille van de degelijke kwaliteit voor een lage prijs. Zorgen voor aluminium profielen op maat is ons ultieme streven.

Onze ervaren vakmensen geven u de best passende aluminium profielen voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar als het aankomt op aluminium profielen bij Brakel.

Die goede reputatie danken we vooral aan de realiteit dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten te waarderen.

De beste in aluminium profielen bij Brakel en omgeving.

Wij construeren voor de klant een degelijk ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor plegen al onze medewerkers uitgebreid samenspraak met de cliënten om zo ruim als kan aan despecifieke eisen te gehoorzamen en nauwgezet binnen het budget te blijven. Ons bedrijf blijft zich permanent bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de wereld van technieken ontwerpen en stijlen.Zowel qua technologische zaken als op design volgen we de laatste ontwikkelingen in de sector op de voet.

In ons eigen atelier, bij Brakel produceert onze ploeg van ontzettend geoefende vakmannen de projecten, beperkt of uitgebreid, van de meest diverse aard. Onze kundige teams dragen zorg voor de installatie van de aluminium profielen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat door een juiste beredeneerde combinatie van kwaliteitsvolle materialen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van prioritair belang en dat beseffen wij als geen ander. In elke prijsklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen bij Brakel.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium profielen van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Kundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met alle regels over milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in aluminium profielen is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium profielen vervaardigen

Onze ploeg van heel bekwame mensen staat in ons atelier bij Brakel paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlug de afgewerkte aluminium profielen te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer getransfereerd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Of u nu plannen heeft voor aluminium profielen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel kiezen uit ons enorm ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze experten.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.