aluminium profielen Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Brussel

aluminium profielen Brussel

aluminium profielen Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Brussel

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium profielen bij Brussel.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een ongelofelijk grote keuze aan duurzame profielen en materialen kan aanbieden.

Onze specialisten beloven u de best passende aluminium profielen voor de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het aankomt op aluminium profielen in en rond Brussel.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat ons cliënteel onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten appreciëren.

De onbetwiste nummer één voor aluminium profielen in en rond Brussel.

De eerste zorg als het aankomt op het ontwikkelen van de aluminium profielen is het ontvouwen van een ontwerp op maat. Dat betekent dat onze vakmannen voldoende overleggen met het cliënteel en logischerwijze &natuurlijk zijn prioriteitenlijstje en financiële luik respecteren. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn inzake de meest geavanceerde gebruikte technieken en materialen en die ook toe te passen.Zowel op technisch als op het vlak van design volgen we de laatste tendenzen in onze sector van nabij.

De opdrachten realiseren onze mensen in eigen atelier, niet ver van van Brussel, met bekwame geroutineerde mensen die paraat zijn om de opdrachten van uiterst uiteenlopende soort en grootte af te maken. de kundige werkteams zorgen voor de installatie van de aluminium profielen.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle materialen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Het kiezenvan de gepaste kwalitatieve materialen is een stiel die wij als geen ander weten toe te passen. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium profielen in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium profielen van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere dingen te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met alle normen ivm. gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in aluminium profielen is in Brussel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium profielen gemaakt

onze groep van uiterst capabele mensen staat in ons atelier niet ver van Brussel klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium profielen te plaatsen op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor aluminium profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Ons oordeelkundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keus te maken.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.