aluminium profielen Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Denderleeuw

aluminium profielen Denderleeuw

aluminium profielen Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Denderleeuw

G&G Construct vervaardigt intussen 15 jaar aluminium profielen in de omtrek van Denderleeuw.

G&G Construct beschikt over een heel uitgebreid aanbod van aluminium profielen op maat.. Onze firma, gesitueerd in Apelterre nabij Denderleeuw heeft in de regio een zeer degelijke reputatie verdiend. Overtuigend bewijs daarvan zijn de ongelofelijk vele referenties die G&G aanraden voor het veelzijdige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, aluminium profielen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Top aluminium profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u willen bereiken. In Denderleeuw en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verdiend.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we knappe kwaliteit weten te garanderen voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

Uw leverancier voor aluminium profielen in de omgeving van Denderleeuw.

Onze onderneming beoogt in het optimaliseren van de aluminium profielen een topontwerp waarbij voldoende rekening gehouden wordt met alle vragen en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om helemaal mee te zijn met de meest recente werkwijzen en ontwikkelingen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch gebied.

De opdrachten produceren onze mensen in het de werkruimte, niet ver van van Denderleeuw, met vakbekwame geoefende mensen die klaar zijn om de ondernemingen van de meest gevarieerde soort en omvang af te werken. De plaatsing van de aluminium profielen wordt grondig aangepakt door onze bekwame teams.

Al onze projecten hebben één ding gemeen: door de sterke degelijkheid stralen ze klasse, sfeer en stijl uit. Het selecterenvan de meest geschikte hoogwaardige materialen is een kunst die wij als geen ander beheersen. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van hoogste belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in de buurt van Denderleeuw.

Interesse in aluminium profielen van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met alle normen wat betreft gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

De reden waarom G&G Construct de referentie in aluminium profielen is in Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium profielen maken

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een team van kundige werknemers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte aluminium profielen te komen plaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Denderleeuw

Of u nu plannen heeft voor aluminium profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw kiezen uit ons enorm ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze experten.

Het is evident dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.