aluminium profielen Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Dilbeek

aluminium profielen Dilbeek

aluminium profielen Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Dilbeek

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van aluminium profielen bij Dilbeek.

G&G Construct beschikt over een uitgebreid aanbod van aluminium profielen op maat.. In de buurt van Dilbeek is G&G Construct de marktleider inzake aluminium profielen. Bewijs daarvan vormen onze honderden referenties die G&G Construct loven vanwege de de degelijke kwaliteit voor betaalbare prijzen. Zorgen voor aluminium profielen op maat is ons grote doel.

Onze vakmensen garanderen u de juiste aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn inzake aluminium profielen in en rond Dilbeek.

Voornamelijk onze coulante manier van aanpak en het gegeven dat we knappe kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

Uw leverancier voor aluminium profielen in de buurt van Dilbeek.

Onze ervaren experts construeren voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect op maat is. Voor die zaken plegen we uitgebreid samenspraak met de klanten om zo nauwgezet mogelijk aan despecifieke eisen te gehoorzamen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze firma maakt er een erezaak van om up to date te zijn wat betreft de meest geavanceerde toepasbare technieken en materialen en die ook te benutten.De nieuwste technieken en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

Onze doorwinterde werklieden maken met knappe vakkundigheid de opdrachten in de werkplaats nabij Dilbeek: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, in orde te krijgen. Onze vakbekwame medewerkers weten raad met alle aanvragen van iedere schaal en elke soort. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte aluminium profielen.

Onze alles omvattende projecten bevatten kwaliteit en stijl.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de best passende optie van de kwaliteitsvolle materialen maken dat wij in ons werk een ziel leggen.. Met respect voor iedereens budget onze stielmannen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium profielen in de buurt van Dilbeek.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium profielen van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere aluminium profielen over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Kundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen wat betreft milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium profielen bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium profielen ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een team van geoefende medewerkers klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte aluminium profielen te komen installeren. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De databanken worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Dilbeek

Enkele aluminium profielen, een garagedeur die hoogst nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Dilbeek kiezen uit ons heel complete aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium profielen. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke belangrijke beslissing uzelf grondig laat informeren.