aluminium profielen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Erpe-Mere

aluminium profielen Erpe-Mere

aluminium profielen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Erpe-Mere

Al 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als bedrijf in aluminium profielen bij Erpe-Mere.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Onze vakmensen beloven u de geschikte aluminium profielen in de omgeving. In Erpe-Mere en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Die betrouwbare reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat al onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten smaken.

De onbetwiste leider voor aluminium profielen in en rond Erpe-Mere.

Wij construeren voor de cliënt een performant ontwerp dat perfect op maat is. Dat wil zeggen dat we duidelijk praten met de opdrachtgever en uiteraard zijn verlangens en budgettaire wensen naleven. G&G Construct blijft zich steeds weer bijscholen om ingelicht te zijn van de meest recente ontwikkelingen in de wereld van technieken ontwerpen en stijlen.Zowel qua technologie als op het vlak van vormgeving volgen we de meest recente tendenzen in onze sector van nabij.

In ons eigen atelier, in de buurt van Erpe-Mere produceert onze ploeg van zeer geschikte vakmensen de ondernemingen, beperkt of uitgebreid, van enorm diverse soort. de bekwame ploegen dragen zorg voor het installeren van de aluminium profielen.

klasse, sfeer en stijl. Materiaalkeuze is logischerwijs van primordiaal belang en dat beseffen onze experts als geen ander. In elke budgetklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in de buurt van Erpe-Mere.

Geïnteresseerd in aluminium profielen van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Wat ons de standaard voor aluminium profielen bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium profielen vervaardigen

Onze ploeg van uiterst geoefende medewerkers staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte aluminium profielen te komen plaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium profielen. Ons onderbouwd advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n belangrijke keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.