aluminium profielen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Geraardsbergen

aluminium profielen Geraardsbergen

aluminium profielen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct construeert reeds 15 jaar aluminium profielen in de omgeving van Geraardsbergen.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Geraardsbergen, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een grotere inhoud dan de naam doet uitschijnen. Niet voor niets hebben wij talrijke referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij beheren een ruime keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor aluminium profielen voor in iedere situatie.

Onze vakmensen beloven u de best passende aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler wat betreft aluminium profielen in en rond Geraardsbergen.

Die terecht sterke reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat al onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De allerbeste in aluminium profielen in Geraardsbergen en omstreken.

Onze mensen genereren voor de cliënt een performant ontwerp dat perfect op maat is. Wat dat betreft houden onze stielmannen uitgebreid samenspraak met de klanten om zo goed mogelijk aan despecifieke vragen te gehoorzamen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze firma maakt er een halszaak van om mee te zijn met de meest recentste beschikbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te benutten.Zowel qua technologische zaken als op design volgen onze medewerkers de nieuwste ontwikkelingen in onze sector op de voet.

In ons eigen atelier, niet ver van Geraardsbergen bewerkstelligt een ploeg van heel knappe stielmannen de ondernemingen, groot of klein, van de meest diverse soort. Onze geoefende werkteams zorgen voor de plaatsing van de aluminium profielen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitstralen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde mix van kwalitatieve bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. De selectievan de gepaste kwalitatieve bouwonderdelen is een kunst die wij tot in de puntjes beheersen. In iedere budgetklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in de buurt van Geraardsbergen.

Interesse in aluminium profielen van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Geraardsbergen. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium profielen bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium profielen vervaardigen

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een team van kundige vakmensen klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlot de afgewerkte aluminium profielen te komen plaatsen. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Of u nu plannen heeft voor aluminium profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen de keuze maken uit ons heel aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze specialisten.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.