Aluminium profielen Geraardsbergen

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar aluminium profielen in Geraardsbergen.

De beste wijze om G&G Construct uit te leggen is als een meerzijdig etablissement met een zeer uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium profielen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experts samen met u naar streven. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we ijzersterke kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden geprezen door ons cliënteel.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze primaire bekommering wat betreft het tot stand brengen van de aluminium profielen is het uiteenzetten van een design op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze mensen vlot communiceren met onze klant en uiteraard zijn verlangens en financiële luik respecteren. Ons bedrijf maakt er een groot streven van om up to date te zijn inzake de modernste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.De nieuwste methodes en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

In het eigen atelier, in Geraardsbergen realiseert onze werkploeg van heel vakbekwame stielmannen de ondernemingen, beperkt of uitgebreid, van zeer uiteenlopende aard. De installatie van de aluminium profielen wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren ploegen.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: met dank aan de schitterende kwaliteit stralen ze klasse stijl en sfeer uit. Materiaalkeuze is namelijk van niet te onderschatten belang en dat beseffen onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke budgetklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium profielen af. Na de installatie van de aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium profielen van een specialist in Geraardsbergen