aluminium profielen Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Haaltert

aluminium profielen Haaltert

aluminium profielen Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Haaltert

Al 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als bedrijf in aluminium profielen bij Haaltert.

De duidelijkste uitleg om G&G Construct te beschrijven is als een meerzijdig etablissement met een zeer uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze experts waarborgen u de best passende aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. In Haaltert en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het feit dat we oerdegelijke kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden geprezen door tevreden klanten.

De onbetwiste nummer één voor aluminium profielen in en rond Haaltert.

Ons bedrijf beijvert in het produceren van de aluminium profielen een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met alle eisen rekening houdend met het budgettaire plaatje. We blijven als firma zo veel mogelijk bezig, zowel qua techniek als design, volledig mee te zijn van de innovatiefste bewerkingsmethodes en materialen die in onze sector te krijgen komen.

Onze geoefende mensen maken met ongeziene vakmanschap de projecten in het atelier nabij Haaltert: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe uiteenlopend ook, af te maken. De technologische kennis van ons ervaren team biedt ons de mogelijkheid om aluminium profielen van hoge kwaliteit te maken. Een professionele ploeg staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium profielen.

Steevast schijnen onze producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Door de meest geschikte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond genereren onze vakmensen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium profielen in de buurt van Haaltert proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium profielen van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere aluminium profielen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium profielen.

De reden waarom G&G Construct de nummer één in aluminium profielen is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium profielen gefabriceerd

Onze ploeg van heel ervaren mensen staat in ons atelier niet ver van Haaltert klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium profielen te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Haaltert in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.