aluminium profielen Halle - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Halle

aluminium profielen Halle

aluminium profielen Halle - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Halle

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium profielen bij Halle.

Wij maken voor elke specifieke situatie aluminium profielen op maat van de klant. In de buurt van Halle is G&G Construct de referentie wat betreft aluminium profielen. Getuige zijn de zeer vele referenties die ons bedrijf aanbevelen omwille van de zeer hoge kwaliteit voor een lage prijs. Kort samengevat, aluminium profielen op maat is waar wij voor staan.

Onze ervaren vakmensen garanderen u de best passende aluminium profielen voor de omgeving. In Halle en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Die smetteloze reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat al onze klanten onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten te waarderen.

Uw expert voor aluminium profielen in de buurt van Halle.

Onze primaire zorg als het aankomt op het tot stand brengen van de aluminium profielen is het ontvouwen van een raamwerk op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze mensen op goede wijze overleggen met onze klant en daarbij zijn wensen en financiële luik naleven. Ons bedrijf blijft zich heel dikwijls bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de recentste trends aangaande stijlen, technieken.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen we de meest recente ontwikkelingen in de sector van nabij.

De opdrachten construeren we in het atelier, in de buurt van Halle, met bekwame valabele werknemers die klaar staan om de opdrachten van uiterst brede aard en omvang af te werken. De plaatsing van de aluminium profielen wordt grondig aangepakt door onze capabele teams.

Sfeer, stijl en klasse. Het selecterenvan de juiste kwalitatieve onderdelen is een stiel die wij zeer goed beheersen. In iedere budgetklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium profielen in de buurt van Halle.

Interesse in aluminium profielen van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Halle. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle regels over gezondheid, milieu, veiligheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in aluminium profielen is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium profielen gemaakt

In ons atelier niet ver van Halle staat een ploeg van geoefende werknemers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte aluminium profielen te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Halle

Enkele aluminium profielen, een garagepoort die zeer spoedig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Halle, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium profielen. Ons vakkundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.