aluminium profielen Herzele - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Herzele

aluminium profielen Herzele

aluminium profielen Herzele - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Herzele

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium profielen bij Herzele.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ontzettend ruime waaier aan duurzame profielen en materialen kan aanbieden.

Onze ervaren vakmensen geven u de juiste aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. In Herzele en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Voornamelijk de coulante wijze van werken en het gegeven dat we supersterke kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

Uw specialist voor aluminium profielen in de buurt van Herzele.

De primaire bekommernis bij het ontwikkelen van de aluminium profielen is het ontwikkelen van een ontwerp op maat. Dat wil zeggen dat we goed communiceren met de opdrachtgever en uiteraard zijn verlangens en budgettaire wensen naleven. Ons bedrijf blijft zich constant bijscholen om ingelicht te zijn van de modernste tendenzen aangaande stijlen, ontwerpen en technieken.De allerlaatste werkwijzen en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Een geoefende ploeg bestaande uit bedreven vakmensen produceert in ons eigen atelier vlakbij Herzele de projecten. Onze bedreven werknemers weten raad met allerlei opdrachten van iedere omvang en iedere soort. Een team van professionele medewerkers staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium profielen.

klasse, stijl en sfeer. De selectievan de gepaste hoogwaardige materialen is een kunst die wij extreem goed weten toe te passen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in iedere budgetklasse voor zowel bedrijven als woningen.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in de buurt van Herzele.

Geïnteresseerd in aluminium profielen van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium profielen over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium profielen.

De reden waarom G&G Construct de referentie in aluminium profielen is in Herzele en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium profielen vervaardigd

In ons atelier niet ver van Herzele staat een team van geoefende werknemers paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium profielen worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium profielen te komen inplaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Enkele aluminium profielen, een garagepoort die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Herzele, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de beste keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.