Aluminium profielen Lennik

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als bedrijf in aluminium profielen in Lennik.

De meest duidelijke manier om G&G Construct te beschrijven is als een meerzijdig bedrijf met een zeer uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen naar streven. In Lennik en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Voornamelijk de coulante wijze van aanpak en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit leveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door onze klanten.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

De eerste zaak bij het ontwikkelen van de aluminium profielen is het ontwikkelen van een schaalmodel op maat. Dat wil zeggen dat onze vakmannen goed communiceren met onze klant en logischerwijze &natuurlijk zijn eisen en budget in acht nemen. Onze firma maakt er een breekpunt van om mee te zijn op het vlak van de nieuwste gebruikte technieken en materialen en die ook te implementeren.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen onze medewerkers de laatste ontwikkelingen in onze sector van nabij.

Een capabele werkploeg bestaande uit competente vakmannen produceert in onze werkplaats de projecten. Onze vakkundige medewerkers weten raad met alle soorten ondernemingen van iedere omvang en iedere soort. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte aluminium profielen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde mix van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïmplementeerd worden. De keuzevan de meest geschikte kwalitatieve bouwonderdelen is een ambacht die wij extreem goed onder de knie hebben. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van elementair belang en dat in elke budgetklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in Lennik.

Interesse in aluminium profielen van een specialist in Lennik? Contacteer ons vrijblijvend!