aluminium profielen Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Mere

aluminium profielen Mere

aluminium profielen Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Mere

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als fabrikant van aluminium profielen bij Mere.

Wij produceren voor iedere mogelijke aanvraag aluminium profielen op maat van de klant. bij Mere is G&G Construct de nummer één wat betreft aluminium profielen. Getuige daarvan zijn de zeer vele referenties die G&G prijzen vanwege het zeer volledige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte aluminium profielen op maat is ons ultieme streefdoel.

Top aluminium profielen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experts samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onklopbaar inzake aluminium profielen bij Mere.

Die door de jaren verworven reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

De allerbeste in aluminium profielen bij Mere en omstreken.

Bij de fabricatie van de aluminium profielen zorgt ons bedrijf iedere keer voor een volledig afgewerkt plan, van klassieke of moderne insteek en houdt intussen rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het beschikbare budget. Onze firma maakt er een erezaak van om als eerste mee te zijn met de recenstste technieken en trends op desing en technologisch gebied.

De opdrachten realiseren de vakmensen van G&G Construct in het atelier, bij Mere, met competente ervaren werknemers die paraat staan om de vragen van enorm brede aard en omvang tot een goed einde te brengen. De plaatsing van de aluminium profielen wordt gedaan door onze ervaren teams.

Altijd ademen onze producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. duurzaamheid gebruiksgemak en de passende keus van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons werk een ziel creëren.. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen elke prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium profielen bij Mere.

Interesse in aluminium profielen van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor het personeel met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium profielen.

Wat ons de topreferentie voor aluminium profielen bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium profielen vervaardigen

In ons atelier bij Mere staat een ploeg van kundige experts klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium profielen te installeren op een even professionele methode als het werd gemaakt. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Enkele aluminium profielen, een garagepoort die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere de keuze maken uit ons zeer uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium profielen. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met kundig advies van onze kenners.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het nodige overleg.