Aluminium profielen Ninove

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium profielen produceert in Ninove.

G&G Construct beheert een uiterst ruim aanbod van aluminium profielen op maat.. Onze firma, gesitueerd in Apelterre in Ninove heeft in de het gebied een zeer degelijke reputatie verdiend. Getuige daarvan vormen de vele referenties die G&G roemen vanwege het zeer volledige werk en knappe prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte aluminium profielen op maat is ons grote streefdoel.

Top aluminium profielen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. In Ninove en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Vooral onze vlotte manier van werken en het feit dat we oerdegelijke kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door tevreden cliënteel.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Bij het ontwikkelen van de aluminium profielen zorgt ons bedrijf immer voor een perfect ontwerp, van modern tot klassiek en houdt intussen rekening met uw richtlijnen en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de meest recente werkwijzen en tendensen op desing en technisch gebied.

In het eigen atelier, in Ninove realiseert onze werkploeg van ontzettend capabele vakmensen de ondernemingen, beperkt of uitgebreid, van heel diverse soort. de geoefende werkploegen dragen zorg voor de installatie van de aluminium profielen.

Steevast ademen onze projecten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. Duurzaamheid, functionaliteit en de passende keus van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel stoppen.. Met eerbied voor iedereens prijsplafond ontwikkelen wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in Ninove.

Geïnteresseerd in aluminium profielen van een specialist in Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!