aluminium profielen Ninove - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Ninove

aluminium profielen Ninove

aluminium profielen Ninove - G&g Construct maakt de beste aluminium profielen niet ver van Ninove

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium profielen produceert bij Ninove.

Veelzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Ninove. De talrijke referenties bewijzen onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor aluminium profielen die bij u passen.

Top aluminium profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u naar streven. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft aluminium profielen in en rond Ninove.

Die smetteloze reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten appreciëren.

Uw leverancier voor aluminium profielen in de buurt van Ninove.

De allereerste stap als het aankomt op het vervaardigen van de aluminium profielen is het ontwikkelen van een concept op maat. Wat dat betreft plegen al onze medewerkers op grondige wijze samenspraak met de klanten om zo ruim als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en netjes binnen het budget te blijven. Onze firma blijft zich heel dikwijls bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest innoverende trends in de wereld van technieken ontwerpen en stijlen.De allerlaatste werkwijzen en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze mensen.

Onze geoefende medewerkers produceren met ongeziene vakmanschap de opdrachten in de werkplaats nabij Ninove: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te krijgen. De technologische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om aluminium profielen van topkwaliteit te fabriceren. Een team van professionals staat in voor de installatie van de op maat gemaakte aluminium profielen.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitstralen en dat dankzij een gewiekste oordeelkundige mix van hoogwaardige bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïnstalleerd worden. De selectievan de juiste hoogwaardige onderdelen is een kunst die wij zeer goed onder de knie hebben. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in iedere budgetklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium profielen af. Na de installatie van de aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium profielen in de buurt van Ninove.

Interesse in aluminium profielen van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium profielen over te gaan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen in verband met milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in aluminium profielen is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium profielen vervaardigen

In ons atelier niet ver van Ninove staat een ploeg van vakkundige medewerkers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium profielen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte aluminium profielen te plaatsen op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele aluminium profielen, een garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Ons vakkundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.