aluminium profielen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium profielen Oost-Vlaanderen

aluminium profielen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Oost-Vlaanderen

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium profielen produceert in Oost-Vlaanderen.

De beste uitleg om G&G Construct te omschrijven is als een veelzijdig etablissement met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze ervaren vakmensen beloven u de meest geschikte aluminium profielen voor de omgeving. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Voornamelijk onze coulante manier van aanpak en het feit dat we knappe kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door tevreden klanten.

De beste in aluminium profielen in Oost-Vlaanderen en omstreken.

Onze ervaren experts genereren voor de klant een performant ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft plegen onze stielmannen ruim overleg met de opdrachtgevers om zo ruim mogelijk aan de persoonlijke vragen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Ons bedrijf blijft zich constant bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de meest innoverende trends op het vlak van stijlen, technieken.Zowel op technisch als op het vlak van design volgen onze medewerkers de laatste ontwikkelingen in onze sector van nabij.

De projecten maken onze mensen in eigen de werkruimte, in Oost-Vlaanderen, met onderlegde geoefende werknemers die paraat zijn om de opdrachten van uiterst brede soort en grootte te volbrengen. Onze geoefende werkteams dragen zorg voor de installatie van de aluminium profielen.

Steevast ademen onze producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. duurzaamheid, degelijkheid en de meest geschikte optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons product een ziel stoppen.. Met respect voor iedereens budget vervaardigen onze vakmensen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in Oost-Vlaanderen.

Geïnteresseerd in aluminium profielen van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere zaken te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen in verband met milieu, gezondheid, veilighed, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium profielen ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium profielen is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium profielen vervaardigd

onze groep van uiterst vakkundige mensen staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium profielen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium profielen te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze experten.

Voor een dergelijke ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.